Golvläggare Täby

Nya Golvjouren mb

Vi hjälper till med det mesta inom golvläggning

Välkommen till vår förträffliga firma, Nya Golvjouren Micael Bergholm AB, som är ett bolag med tjänster för alla som behöver hjälp av en rutinerad och kundserviceinriktad golvläggare i Täby. I 17 år har vi arbetat inom branschen och man kan säga att vi kan det mesta inom golvläggning. Vi har certifikat och du kan alltid vara säker på att de jobb som vi utför är genomförda med kvalitet, noggrannhet och elegans i fokus. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer.

En golvläggare

Välkommen till oss på Nya Golvjouren Micael Bergholm AB, som är ett kvalitativt företag med tjänster som passar alla som behöver anlita en kunnig, erfaren och engagerad golvläggare i Täby. Vi hjälper alla som är intresserade av våra tjänster.

Nöjda kunder

Här på vår firma, Nya Golvjouren Micael Bergholm AB, så är det mycket viktigt med nöjda kunder. Vårt mål och vår vision med alla uppdrag är att kunden i fråga blir 100 procent nöjd med såväl arbetet, resultatet och den erhållna kundservicen.

Erfarenhet

Vi som arbetar här på Nya Golvjouren Micael Bergholm AB är alla mycket erfarna inom golvläggning och dylikt. Vi har kunskap inom alla delar av golvläggning, så du kan alltid vara säker på att kunna få hjälp av oss, vad det än må vara som du behöver hjälp med inom golv.

Golvläggare i Täby

Välkommen till Nya Golvjouren Micael Bergholm AB, en firma som hjälper alla som behöver anlita en såväl kompetent som rutinerad golvläggare i Täby. Vi tar oss både an små- och stora uppdrag.

Offertförfrågan

Stäng

Contact Us